Još jedan uspjeh URT “Nexe Team” Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji ultramaratonskog kluba “Mazator” Slavonski Brod jučer održana je jedinstvena utrka. Naime, pravila su da natjecatelji moraju trčati neprekidno 6 sati, kružno na atletskoj stazi ili nogometnom igralištu. Ultrašice Udruge rekreativnog trčanja “Nexe Team” Našice Jasna Plemeniti i Vesna Janković su na nogometnom igralištu NK Niza uz podršku svojih mještana započele i nakon 6 sati uspješno završile utrku. Jasna Plemeniti je istrčala 42, 64 km, a Vesna Janković 51,54 km.
Predsjednik udruge Tomislav Gall čestitao je ultramaratonkama. Rekao je kako je ova utrka najava normalizacije situacije te da će se našički trkači uskoro ponovno naći na natjecanjima i osvajati medalje.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit