Općina školi u Beljevini donirala računalo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageNačelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović i predsjednik Općinskog vijeća Ivica Drenski, učiteljima područne škole u Beljevini uručili su računalo kao donaciju Općine Đurđenovac. Načelnik Topalović istaknuo je da je sukladno procjeni struke područna škola u Beljevini bila u najkritičnijem stanju te ju je bilo potrebno sanirati, u čemu je Općina financijski pomogla iako nije osnivač škole i nema obvezu saniranja školskih prostora. Topalović je dodao da je Općina bez obzira na tu činjenicu, nastojala djeci s područja Općine Đurđenovac omogućiti adekvatne uvjete za rad. Općina je stoga – rekao je Topalović – izdvojila sredstva za sanaciju te donirala računalo kao zalog za budućnost. Napomenuo je i to da će Općina i ubuduće pomagati škole i u drugim mjestima, sukladno potrebama i mogućnostima Općinskog proračuna.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit