Kreta – Vrelo europske civilizacije

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageProgram Planinarskog tjedna nastavljen je večeras predavanjem uz video projekciju "Kreta – Vrelo europske civilizacije". Predavač je bio Zlatko Lončarić, član Planinarskog društva Šumar iz Osijeka. Našičkim je planinarima, kroz 150 fotografija i detaljan opis, predstavio grčki otok Kretu. Kako je rekao, to je vrlo zanimljiv otok, peti po veličini na Mediteranu, a na njemu je zabilježeno postojanje najstarije civilizacije koja je ujedno i ishodište europske civilizacije.

Prikazao je i pojasnio niz zanimljivih lokacija, prirodnih lokaliteta od planinskih vrhova do morske obale. Iduće godine u petom mjesecu ponovo planira tamo povesti jednu grupu i kako je rekao, nada se da će među njima biti i planinara iz Našica. Večerašnje predavanje održano je u prostorijama PD Krndija Našice. Slijedeći sadržaj Planinarskog tjedna na rasporedu je u petak od 19 sati u Gradskoj vijećnici, a tema će biti 100 godišta i 110 godina hrvatskog planinarstva.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit