Općina Podgorač dostavlja humanitarnu pomoć u Ukrajinu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općina Podgorač organizirala je ovih dana prikupljanje humanitarne pomoći za izbjeglice iz Ukrajine. Prvu pošiljku načelnik općine Goran Đanić uz pomoć svojih suradnika, vozilom DVD Podgorač dostavlja na mađarsko-ukrajinsku granicu. Kako nam je danas oko 11 sati javljanjem u program rekao, prošli su Budimpeštu.  Također će se staviti na raspolaganje izbjeglicama koje zateknu u  ratom ugroženoj Ukrajini i ponuditi prijevoz za Hrvatsku a akciju prikupljanja nastaviti u sljedećim danima.  Načelnik je pozvao sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti pomoći i oko smještaja, da se jave u Općinu Podgorač, a svoje donacije s namirnicama i potrepštinama prema preporuci Hrvatskog Crvenog križa dostavljaju i dalje u dom DVD.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit