Oldtimer klub Našice organizirao svoju tradicionalnu 24. izložbu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Oldtimer klub Našice danas organizira svoju tradicionalnu 24. izložbu na Uskrsni ponedjeljak. Izložba se održava na parkiralištu kod teniskog igrališta u Našicama, do 12 sati, nakon čega će uslijediti defile gradom. Zbog situacije s koronavirusom i pridržavanja epidemioloških mjera, ovogodišnja je izložba s manje vozila pa je tako izloženo 20-ak vozila. -S obzirom da je prošle godine održana samo online izložba, a ove godine je ipak organizirana, kao članovi našeg Oldtimer kluba Našice za sljedeću godinu želimo si ponovno veliki Međunarodni oldtimer susret u našem gradu na koji smo već cijelo jedno desetljeće naviknuli svoje sugrađane i sve goste – rekao nam je predsjednik Oldtimer kluba Franjo Hofer.

Na organizaciji  je čestitao i predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba te zahvalio predsjedniku, članovima Oldtimer kluba i svim sudionicima izložbe koja je tradicija Uskrsnog ponedjeljka u našem gradu. Iako u smanjenom obimu, i ove se godine – rekao je – imalo što vidjeti na zanimljivoj izložbi eksponata s područja cijele Slavonije. Predsjednik Vijeća Krešimir Kašuba zaključio je da su Našice grad udruga, s više od 100 udruga u koje se uvijek ulagalo, a – najavio je – ulagat će se još više u sljedećem mandatu. Udruge – poručio je – svojim radom i događanjima doprinose kvaliteti života naših sugrađana kojima je i ovom prigodom poželio sretan Uskrs.

 

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit