Okrugli stol “Podrška udomiteljima u Osječko-baranjskoj županiji”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek održan je Okrugli stol “Podrška udomiteljima u Osječko-baranjskoj županiji”. Cilj okruglog stola bila je razmjena iskustava u provedbi različitih programa, usluga i aktivnosti koje su usmjerene na pružanje podrške udomiteljskim obiteljima te poticanje aktivnosti umrežavanja i daljnje suradnje. Kao veliki izazov istaknut je nedovoljan broj udomiteljskih obitelji. Razmatrane su mogućnosti za nadogradnju i proširivanje postojećih usluga kako bi bolje odgovorili na potrebe trenutnih udomitelja, te stvorili pretpostavke za uključivanje većeg broja potencijalno zainteresiranih. Izražena je potreba za sustavnijom i kontinuiranom podrškom udomiteljskim obiteljima i organiziranja aktivnosti za udomljenu djecu te informiranja o pravima i dostupnim uslugama za udomitelje i udomljenu djecu. Ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek Miranda Glavaš-Kul predstavila je projekt „Podržimo i osnažimo dijete i obitelj“, koji je financiran iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Predstavila je i pokrenutu Inicijativu „Nosim plavo za udomiteljstvo“, koja ima za cilj uspostavljanje/proglašenje Dana udomitelja, koji bi pomogao u vidljivosti, promociji i afirmaciji udomiteljstva i udomitelja.

izvor: Centar Klasje Osijek

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit