Članovi Auto kluba Panonija Našice sudjelovali na WRC-u 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Hrvatska je od ove godine uvrštena u kalendar Svjetskog prvenstva u rallyju (WRC) za 2021. godinu. Uz proslavu 115 godina automobilizma u Hrvatskoj, ljubitelji automobilizma mogli su uživati u jednom od najatraktivnijih sportskih događaja na svijetu. U ovom spektaklu sudjelovali su i članovi Auto kluba Panonija Našice – izvijestio nas je Vjekoslav Kovačević, predsjednik kluba čiji su članovi sudjelovali u rallyju kao pomoćni sudci i redari. Inače, Auto klub Panonija član je HAKS-a (Hrvatski auto i karting savez) te se aktivno natječu u nekoliko disciplina auto sporta na regionalnom i državnom prvenstvu. Ove godine klub zastupa 11 licenciranih vozača iz Slavonije, vozač iz Kutine te vozačica iz Makarske.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit