Održano natjecanje vatrogasnih društava

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U organizaciji Vatrogasne zajednice Našice i DVD-a Podgorač, na igralištu NK “Sloga” u Podgoraču je održano natjecanje dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Našice. U svih osam kategorija nastupilo je 60 ekipa. Najuspješniji je bio DVD Donja Motičina s osvojena tri prva mjesta.

DVD Stipanovci osvojio je dva prva, jedno drugo i jedno treće mjesto. DVD Breznica Našička i DVD Zoljan osvojili su po jedno prvo i jedno treće mjesto, DVD Feričanci jedno prvo mjesto, DVD Jelisavac osvojio je dva druga mjesta, DVD Našice, DVD Lug Subotički i DVD Koška osvojili su svaki po jedno drugo i jedno treće mjesto, DVD Lila i DVD Vukojevci osvojili su po jedno drugo mjesto, a DVD Podgorač osvojio je jedno treće mjesto.

U ime Vatrogasne zajednice Našice natjecatelje su pozdravili predsjednik Vlatko Gašić i zapovjednik Saša Ljubljanovića, a u ime Osječko-baranjske županije vatrogascima je na njihovim uspjesima čestitao pročelnik za ruralni razvoj Slavko Marjančević. Nagrade najuspješnijima u ime pokrovitelja, Općine Podgorač, uručio je načelnik Goran Đanić.

 

Tekst: Asja Godžirov-Kurilj
Foto: DVD Donja Motičina i DVD Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit