Održana zabava za umirovljenike

Facebook
Twitter
Pinterest

Zboraši otvorili zabavu umirovljeničkom himnom

Zabavu su pjesmom otvorili članovi zbora Udruge umirovljenika Našice pod ravnanjem Maje Smiljković. Izveli su umirovljeničku himnu nakon koje je u ime članova zbora svima dobrodošlicu poželjela Magda Prošić.

Gradonačelnik istaknuo važnost uključenosti umirovljenika u društveni život

Obraćajući se okupljenim umirovljenicima gradonačelnik Krešimir Kašuba rekao je kako je važna njihova uključenost i vjera da će u Gradu Našicama poduzeti sve kako bi im život bio kvalitetniji. Tome u prilog ide niz projekata od kojih je spomenuo Kavu s gradonačelnikom na kojoj se našao upravo s umirovljenicima kako bi iz prve ruke čuo s kakvim se problemima susreću.
To je otvorenost kroz koju želimo iz prve ruke čuti probleme, zahtjeve, ali i ono najvažnije, a to je uključivost umirovljenika u društveni i politički život Grada Našica-.

Važni su mladi, ali i stari

Saborski zastupnik Hrvoje Šimić kazao je kako treba voditi računa kako o mladima tako i o starima te da je u Hrvatskom saboru trenutno u fazi donošenja niz zakona koji bi trebali omogućiti kvalitetniji život starije populacije.
– Imali smo danas u bolnici posjet DND-a povodom Dječjeg tjedna, večeras je zabava za umirovljenike. To su posebne skupine, treba voditi računa o mladima, ali i o starima. Mogu reći da sam zahvalan što sam pozvan danas na ovo događanje – kazao je Šimić i poželio svima lijepu i ugodnu starost.

Do sada je održano dvadesetak umirovljeničkih zabava

Ivan Kozina, predsjednik Udruge umirovljenika Našice rekao je kako ovu tradicionalnu zabavu organiziraju povodom Međunarodnog dana starijih osoba:
Supokrovitelj je Grad Našice i gradonačelnik bez kojih ovo ne bi uspjelo, a večeras se kupilo oko 130 umirovljenika među kojima su i oni s područja Općine Koška i Podgorač. Zahvaljujemo gradonačelniku što nas uvijek prati u našim zahtjevima, a što se ove večeri tiče do sada je sigurno održano dvadesetak zabava. Naši umirovljenici su prošli tjedan bili u posjetu Vukovaru što je tradicija u mjesecu rujnu. Ovaj mjesec odlazimo u toplice, dakle svaki mjesec imamo jedan izlet, a u međuvremenu imamo i organizirano mjerenje tlaka i šećera za naše članove – kazao je Kozina.

Na sinoćnjoj zabavi bila je i zamjenica načelnika Općine Podgorač Ljiljana Grbić, a uz glazbu u hotelu Park Panolija umirovljenici i njihovi gosti proveli su  vrijeme u ugodnom druženju.

Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit