Tribina s gradonačelnikom u višenamjenskoj dvorani SŠ Isidora Kršnjavoga

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U višenamjenskoj dvorani Srednje škole Isidora Kršnjavoga održana je Tribina s gradonačelnikom Krešimirom Kašubom na kojoj su, uz gradonačelnika, bile i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalena Vidaković Gelenčir i direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler. Tribina je bila namijenjena učenicima i sugrađanima, a moto je bio „Učenici pitaju, pitajte i vi – Grad to ste vi, to smo mi!”.
Koordinatorica i voditeljica, profesorica Ljiljana Kasapović, rekla je kako je cilj tribine učenicima približiti rad gradske uprave i lokalne vlasti, objasniti u što se ulažu sredstva proračuna i europskih fondova te ih potaknuti da daju prijedloge i budu aktivni i kritični građani.
Gradonačelnik je rekao kako je tribina odlična inicijativa i da je vrlo bitna njegova interakcija s učenicima i građanima u vezi rada gradske uprave, ali i svega onoga što je bitno kako bi se prikazalo što mladi žele da bi se ugodnije osjećali u svom gradu.
Tribini je nazočio i ravnatelj škole Željko Filjak koji je istaknuo kako je za život u zajednici bitno dijeliti mišljenja i zajedničke vrijednosti i da će se škola truditi podupirati Grad u nastojanjima da učini život ugodnijim za sve.
Neka od pitanja koja su učenici postavili  odnosila su se na  sport i kulturni život, stanje u gospodarstvu i ulaganje u razvoj poduzetništva, usporedbu s drugim gradovima te rad Savjeta mladih Grada Našica.
Na tribini je prikazan i multimedijalni program o Našicama, a glazbeni uvod pripremili su član Tamburaškog društva “Dora Pejačević” Toma Blagojević i profesor Dean Kopri.

Tekst i foto: K.Matasić

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit