Održana sjednica Općinskog vijeća Donja Motičina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Donjoj Motičini sinoć je održana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je nezavisni vijećnik Dominik Mihaljević prisegnuo te izvijestio vijećnike da je osnovan Klub vijećnika HSP-HSU-DP. U nastavku sjednice, gotovo sve točke dnevnog reda prihvaćene su većinom glasova. Među ostalim, Mihaljević je pitao za troškove reprezentacije i općinskog načelnika, na što je načelnik Željko Kovačević obrazložio da su u troškove reprezentacije uračunati troškove proslave Dana općine, koncerata, nastupa, potpisivanja ugovora i drugi, a njegovi troškovi su troškovi službena putovanja u Osijek ili Zagreb, što je, naglasio je, rezultiralo mnogim investicijama. Na sva ostala pitanja, vijećniku Mihaljeviću bit će dostavljeni pisani odgovori – istaknula je predsjednica Vijeća Ružica Mikičić. Vijećnici su većinom glasova prihvatili prijedloge programa javnih potreba u socijalnoj skrbi, kulturi i religiji te sportu, kao i drugi rebalans proračuna. Najveća izmjena, rekao je načelnik Kovačević, odnosi se na povećanje iznosa za saniranje štete na stambenim objektima stradalima od elementarne nepogode – poplave.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit