Održana 3. sjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je održana 3. sjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica. Uvodno je sve nazočne pozdravila voditeljica Dječjeg vijeća Tanja Kozina te istaknula kako je Vijeće u dosadašnjem mandatu već provelo brojne aktivnosti s obzirom na epidemiološke prilike. Članovi su online sudjelovali na 16. Susretu dječjih vijeća Hrvatske, a najznačajnije je da su sudionici razgovarali s europarlamentarcima. Osim toga, dječji gradonačelnik i vijećnici posjetili su “Farmicu” i donirali hranu za životinje, dječji gradonačelnik otvorio je izložbu likovnih radova za Dan Grada, zapalio svijeću za Dan pobjede, a u sklopu Dječjeg tjedna posjetili su i gradonačelnika Krešimira Kašubu.

U nastavku sjednice, vijećnici Dječjeg gradskog vijeća predstavili su se gradončelniku Krešimiru Kašubi te istaknuli kako su zadovoljni uređenjem grada, posebno trga i sportskih terena, a u konkretnom prijedlogu zatražili su još jedan pješački prijelaz u Martinu.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je kako mu je značajno čuti njihova mišljenja, primjedbe i prijedloge: – U ova 4 mjeseca mandata ovo je 3. događanje s djecom, od “Doručka s gradonačelnikom”, druženja u Dječjem tjednu pa do današnjeg Vijeća na kojem sam istaknuo da je njihovo uključivanje i suradnja s Gradom vrlo važna. Raduje me i što su zadovoljni uređenjem grada, igralištima i sportkim terenima – rekao je gradonačelnik koji je djeci poručio kako je izuzetno važno baviti se sportom, a još je važnije učenje jer onda vam je – poručio je – samo nebo granica.

Dječji gradonačelnik Mislav Hvizdak izrazio je zadovoljstvo što su svi rekli da su zadovoljnim uređenjima koja traju u gradu – trgom, dvorcima, a posebno novim sportskim terenima u Velikom parku.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba dječjem gradonačeliku i vijećnicima Dječjeg gradskog vijeća darovao je majice sa simbolima Grada.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit