U Našicama održana sjednica Gradskog vijeća Grada Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Našicama je (28.6.2021) održana prva radna sjednica Gradskog vijeća na kojoj su vijećnici, uglavnom većinom glasova i uz pokoju opasku oporbenih vijećnika, prihvatili sve točke dnevnog reda. Tijekom aktualnog sata oporbeni vijećnici Zvonko Ibriks, Bruno Wolf Josipa Knežić i Samir Haj Barakat  gradonačelniku su postavljali pitanja o radu Gradske uprave na koja su odmah dobili i odgovore. U nastavku sjednice prihvaćeno je izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2020. godine, izvješće o radu Gradskog savjeta mladih, izvršenja programa javnih potreba u socijalnoj skrb, kulturi, sportu i tehničkoj kulturi u prošloj godini, rebalans gradskog proračuna za 2021. te projekcije za iduće dvije godine. Prihvaćena su i izvješća o izvršenju Programa građenja građevina za gospodarenje komunalnim otpadom te o izvršenju građenja i održavanja komunalne infrastrukture u prošloj godini, kao i prijedlozi Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Našica za razdoblje od 2021. do 2022. godine. Prihvaćeni su prijedlozi za imenovanja komisija i povjerenstava. Predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Žagar prokomentirao je kako je prva radna sjednica Gradskog vijeća bila prilika da vijećnici, koji su po prvi puta u vijećničkim klupama, steknu dojam o radu Vijeća te im je zahvalio na aktivnom sudjelovanju u radu sjednice. Gradonačelnik Krešimir Kašuba zahvalio je svim vijećnicima na konstruktivnim kritikama i prijedlozima te iskazao nadu da će i ubuduće raditi na dobrobit Grada i građana Našica.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit