Održana redovita izvještajna sjednica Skupštine URT “Nexe Team” Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Večeras je u prostorijama DVD-a Našice održana redovita izvještajna skupština Udruge rekreativnog trčanja Nexe Team Našice. Sve nazočne je na početku pozdravio predsjednik udruge Tomislav Gall koji je ujedno i podnio izviješće o radu i realiziranim aktivnostima tijekom prve godine postojanja. Kako je istaknuo predsjednik, u udruzi je aktivno 60-ak članova što je daleko više od očekivanog a u prošloj je godini odrađeno niz aktivnosti od kojih svakako posebno treba istaknuti 2. memorijalni ultramaraton od velikog do malog Vukovara te prvi “Našički vatrogasni cener” a članovi su nastupali na brojnim memorijalnim i sportskim utrkama diljem Hrvatske. U financijskom smislu udruga je poslovala stabilno, o čemu je nazočne izvijestio tajnik Udruge Mario Pavičić. Izviješće Nadzornog odbora podnio je Zdenko Grahovac. Sva su izviješća usvojena jednoglasno kao i plan i programa rada te financijski plan za predstojeće razdoblje. Na večerašnjoj Skupštini izabrani su i novi članovi Uprave. Dužnost dopredsjednika povjerena je Krešimiru Kašubi, za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Zdenko Grahovac, a u Upravni odbor izabran je Saša Ljubljanović kao novi član. Nazočne članove Udruge i goste  pozdravio je predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba koji je pohvalivši rad Udruge obećao i dalje punu podršku Grada.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit