3. Sportski dan djelatnika naše bolnice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Prošlog petka  održan je 3. Sportski dan djelatnika Opće županijske bolnice Našice – priopćili su iz bolnice. Na igralištu NK “Mladost” Stipanovci prijavljene ekipe natjecale su se u malom nogometu, odbojci, povlačenju konopa te kuhanju čobanca, a druženje je nastavljeno u Vatrogasnom domu DVD-a Stipanovci. Sportski dan ove godine okupio je oko 150 sudionika – zaposlenika OŽB Našice, a na sudjelovanje se svake godine prijavljuje sve veći broj zaposlenika i natjecateljskih ekipa. Cilj Sportskog dana Opće županijske bolnice Našice je potaknuti zajedništvo svih zaposlenika i jačanje timskog duha kroz natjecanja odjelnih ekipa. Zahvalili su su svim donatorima koji su pomogli održavanje Sportskog dana. Uprava OŽB Našice iskazala je veliko zadovoljstvo organizacijom s posebnim naglaskom na zajedništvo i druženje svih djelatnika bolnice. Ravnatelj bolnice Hrvoje Šimić uputio je čestitke organizacijskom odboru te svim sudionicima ovog događanja.

izvor: OŽB Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit