Održana izvještajna sjednica Skupštine ŠK “Slavonac” Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sinoć je u klupskim prostorijama godišnju izvještajnu sjednicu Skupštine održao ŠK Slavonac Našice. Nazočne članove Skupštine i goste na početku sjednice pozdravio je predsjednik kluba Matija Gvozdanović, koje je ujedno podnio izvješće o radu kluba. Izviješće o provedenim aktivnostima i postignutim rezultatima te izvješće o financijskom poslovanju podnio je tajnik Milan Zubak. Sva su izvješća usvojena jednoglasno. Skupštini je bio nazočan i gradonačelnik Našica Josip Miletić, koji je čestitajući na postignutim rezultatima, obećao i dalje punu podršku te najavio obilježavanje velike obljetnice u lipnju 75 godina postojanja i rada ŠK Slavonac. Nazočne je pozdravio i član Izvršnog odbora Športske zajednice Grada Našica Vanja Prošić.

 

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit