Održan kviz “Crveni kviž”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je povodom Međunarodnog dana mladih održan 3. po redu kviz znanja pod nazivom “Crveni kviž”. Gradskom društvu Crvenog križa Našice u organizaciji kviza je pomogao Hrvatski Crveni križ koji je za potrebe kviza ustupio Zoom platformu. Ovaj put kviz se održao preko Interneta, a sudjelovali su mladi iz Rijeke, Valpova, Donjeg Miholjca, Našica i koordinator mladih Hrvatskog Crvenog križa. Pitanja za kviz su osmislili Laura Kanis i Dorijan Lamot.  Treće mjesto osvojio je Ivan Azenić iz Donjeg Miholjca, drugo Dunja Golub iz Našica, a prvo Mirna Golub iz Našica.  Simbol ovogodišnjeg Crvenog Križa bila je znanstvenica Marie Curie koja je umrla od radioaktivnosti nakon otkrića radija za koji je dobila Nobelovu nagradu. Povezujući s današnjom situacijom i borbi protiv nevidljivog neprijatelja, mladi su htjeli pokazati da unatoč poteškoćama nalaze načine za druženje, širenje tolerancije, kulture dijaloga i za naučiti nešto novo što do sada još možda nisu znali.

izvor: GDCK Našice

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit