Održana skupština Vatrogasne zajednice Našice

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageVatrogasna zajednica Našice održala je sinoć svoju godišnju skupštinu, a vatrogasci su minutom šutnje odali počast tragično stradalim kolegama na Kornatima te dugogodišnjem predsjedniku Vatrogasne zajednice Našice – Branku Matkoviću. Izvješće o dosadašnjem radu podnio je predsjednik Vlatko Gašić, a o planovima Vatrogasne zajednice za buduće razdoblje izvijestio je zapovjednik Zvonimir Ljubljanović. Predsjednik Gašić istaknuo je kako je prošla godina bila iznimno sušna te je zabilježeno i više požara negoli ranijih godina.

Naime, bilo je 118 požara i 15 tehničkih intervencija, a brzom i stručnom intervencijom vatrogasaca izbjegnuto je najgore te nije bilo ljudskih žrtava, već je posljedica požara bila materijalna šteta. Vatrogasna zajednica Našice pokriva područje Grada Našica i općina Feričanci, Podgorač, Donja Motičina i Koška. Pohvalno je i što se mnogo ulaže u preventivu kako uopće ne bi došlo do požara te u rad s natjecateljskim ekipama. Naime, od 18 ekipa koje će iz Županijske vatrogasne zajednice sudjelovati na državnom natjecanju, naša Vatrogasna zajednica Našice daje čak 10 ekipa. Zapovjednik Županijske zajednice – Dražen Hećimović pohvalio je rad Vatrogasne zajednice Našice te vatrogascima zahvalio na velikom angažmanu i uspješnom gašenju požara u ovom kraju, ali i na Jadranu. U ime Grada – na nesebičnosti kada je u pitanju pomoć drugima te kvalitetnom radu – vatrogascima je zahvalio i čestitao dogradonačelnik Slavko Vukšić. Nazočni su bili i predstavnici Općine Podgorač te susjednih vatrogasnih zajednica i društava koji su kolegama iz Vatrogasne zajednice Našice poželjeli uspješan daljnji rad i što manje požara.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit