Nova turneja Brucea Springsteena

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageBruce Springsteen i 'njegov' E Street Band upravo su krenuli s nastavkom velike koncertne turneje u kontekstu uspjeha aktualnog albuma Magic, koja upravo počinje. Prošla Springsteenova turneja postigla je velike uspjehe i zaradila nešto više od 48 milijuna američkih dolara, a prema 'unisono' mišljenju glazbenih znalaca, čemu su se pridružili i Aleksandar Dragaš, Hrvoje Horvat, Denis Leskovar i Zlatko Gall, – Springsteen 'zvuči bolje, zrelije i jače nego ikada' (ako je to uopće moguće). Impresivna lista od 55 nastupa u 5 i pol mjeseci, samo potvrđuje prethodne konstatacije. Album Magic i dalje odlično kotira i na inozemnim i na našem tržištu, a vi nastojte vidjeti neki od njegovih europskih koncerata koji 'kreću' krajem svibnja ove godine.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit