Održana skupština HVIDRe Osječko-baranjske županije

Facebook
Twitter
Pinterest
U Našicama je danas održana izvještajna skupština HVIDRe Osječko-baranjske županije. Uoči skupštine, izaslanstvo županijske i našičke HVIDRe položilo je vijenac i zapalilo svijeće na spomen-obilježju "Uskrsla Hrvatska" u središtu Našica, za sve poginule hrvatske branitelje. Molitvu je izmolio pater Antun Dodić. Podnoseći izvješće o radu u prošlih godinu dana, predsjednik HVIDRe naše županije – Ivan Poplašen, istaknuo je da je zadovoljan radom i provedenim aktivnostima.

Zadovoljan je – kaže – i stavom javnosti prema braniteljskoj populaciji, koji je – smatra – puno pozitivniji nego što je bio slučaj u proteklim godinama. Izaslanik državne HVIDRE na današnjoj skupštini bio je Antun Spajić – predsjednik Nadzornog odbora HVIDRe Republike Hrvatske. On je upozorio i na probleme s kojima se susreću invalidi i branitelji Domovinskog rata, zbog čega su i ovu godinu, nažalost, obilježila mnoga samoubojstva branitelja. Mnogo uspjeha u budućem radu članovima HVIDRe poželio je gradonačelnik Krešimir Žagar.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit