Održana sjednica Vijeća Općine Feričanci

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageSinoć je u Feričancima održana sjednica Općinskog vijeća na kojoj su vijećnici usvojili prijedlog odluke o realizaciji općinskog proračuna za prvih šest mjeseci ove godine te prijedlog rebalansa ovogodišnjeg proračuna. Među ostalim usvojili su i prijedlog strateškog programa gospodarstkog razvoja općine za razdoblje od 2007. do 2012. godine. Točke su usvojene većinom glasova – protiv je glasovao jedino vijećnik HNS-a Mirko Jurčević koji je,među ostalim, zatražio pismena obrazloženja o utrošku sredstava u prvih šest mjeseci ove godine.

Kako bi se uskladio s novim odredbama Zakona, usvojen je i prijedlog odluke o plaćama dužnosnika, službenika i namještenika u Jedinstvenom upravnom odjelu i Vlastitom pogonu Općine Feričanci te naknadi dužnosnika. Vijeće je donijelo odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija studentima za 2009. godinu te je usvojilo novi cjenik za obavljanje dimnjačarske usluge. Jednoglasno je prihvaćen prijedlog o darivanju katastarske čestice br. 58 u katastarskoj općini Gazije, površine 40 četvornih metara te prijedlog HKD-a Manuel, da se voditelju tamburaša Đuri Đuraševiću dodijeli javno priznanje za dugogodišnji rad u promicanju kulture. Vijećnici su dodali i novčanu nagradu u iznosu 2.500 kuna.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit