Našički trg najljepši u Hrvatskoj

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageZELENI CVIJET 2008.
Povjerenstvo Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice prošireno predstavnicima medijskih pokrovitelja „Turist plusom" i Hrvatskim radijom 2. Program obavilo je završni obilazak i bodovanje kandidata u akciji Zeleni cvijet 2008. u kojoj se ocjenjuje uređenost gradova, manjih gradova i mjesta kontinentalne Hrvatske.

Hrvatska turistička zajednica i ove je godine provela akciju Zeleni cvijet u kojoj se ocjenjuje uređenost gradova, manjih gradova i mjesta kontinentalne Hrvatske. U toj akciji grad Našice već je osvajao nagrade, a i ove će godine biti okićen s dva Zelena cvijeta. Naime, pobjednik u kategoriji najuređenijih trgova u kontinentalnoj Hratskoj je našički Trg Pejačević, a u kategoriji najuređenijh gradova do 20.000 stanovnika, Našice su osvojile Zeleni cvijet sa srebrenim znakom.

Pobjednici Zelenog cvijeta 2008. su:

Posebno priznanje Zeleni cvijet sa zlatnim znakom za cjelovitost uređenja, opremljenost i turističku ponudu dobiva Grad Zagreb.

Posebno priznanje Zeleni cvijet sa zlatnim znakom za dugogodišnju i kontinuiranu opremljenost i hortikulturnu uređenost dobiva grad Varaždin.

u kategoriji gradova

1. Čakovec

2. Karlovac

3. Osijek i Sisak

u kategoriji manjih gradova

1. Daruvar

2. Našice i Labin

3. Novska

u kategoriji mjesta

1. Stubičke toplice

2. Kneginec

3. Motovun

Pojedinačni elementi:

1. trg: PEJAČEVIĆEV TRG, Našice

2. ulica: ULICA KATARINE ZRINSKE, Čakovec

3. park: PARKOVI SPOJENI KRUŽNIM TOKOM NA TRGU S. RADIĆA I TRGU HRVATSKIH BRANITELJA, Bjelovar

4. okućnica privatne kuće: Obitelj Bukovina, Zaprešić (okućnica u gradu) Gospođa Marija Mihelčić, Gospić (okućnica na selu)

5. kupalište: AQUACITY, Varaždin

6. balkon: Obitelj MIKAC, Ivanić – Grad

7. suvenir: TRADICIJSKI ŠOKAČKI JASTUK, Vinkovci

8. turistička ponuda: PROGRAM ŽIVUĆE POVIJESTI, Slavonski Brod

i MEMORIJALNI CENTAR NIKOLA TESLA, Smiljan

9. turističko informativni centar: TIC TZO RAKOVICA

10. benzinska postaja: INA RASTOVICA, (autocesta Lipovac – Zagreb / kod Županje)

11. poštanski ured: POŠTANSKI URED U VIROVITICI

Posebno priznanje za obnovu i uređenje grada dodjeljuje se gradu Vukovaru.

Svečana dodjela nagrada i priznanja u akciji Plavi cvijet i Zeleni cvijet 2008. bit će održana na Danima hrvatskog turizma koji se ove godine održavaju u Opatiji od 22. do 24. listopada.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit