Održana sjednica Vijeća MO Našice

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Našicama je sinoć održana sjednica Vijeća mjesnog odbora, a jedna od tema bila su dječja igrališta na području Grada. Predsjednik Vijeća Krešimir Kašuba izvijestio je kako su prekjučer postavljene igračke na dječjem igralištu u Ulici Ruđera Boškovića. Postavili su ih stanovnici te ulice, a ova investicija Mjesnog odbora vrijedna je 20 tisuća kuna. Postavljene su i mreže za mali nogomet, a postavit će se i odbojkaška mreža. U planu je asfaltiranje igrališta za mali nogomet, što će biti riješeno u sklopu investicije asfaltiranja ceste u toj ulici. Nadalje, u planu je postavljanje dječjeg igrališta ispred dvorca Pejačević, na mjestu sadašnjeg igrališta. S obzirom da će to biti 80 posto drveno igralište, kako bi se uklopilo u prostor parka i dvorca, i investicija će biti znatno skuplja pa će koštati 70 do 80 tisuća kuna. Za taj plan Vijeće ima suglasnost Restauratorskog odjela iz Osijeka.

Članovi Vijeća Mjesnog odbora dogovorili su i obnovu dječjeg igrališta na Urbariji te nadopunu dječjeg igrališta u Šipovcu. Predsjednik Kašuba izvijestio je kako su članovi Vijeća mjesnog odbora obišli područje cijelog grada te utvrdili listu problema, prioritete rješavanja i potrebnih investiranja. Članove je upoznao kako će sadašnji sastav Vijeća komunalne prevencije biti proširen i članstvom gradonačelnika Krešimira Žagara kako bi se još efikasnije riješavali problemi na koje građani upozoravaju. Vijeće mjesnog odbora sinoć je dodijelilo i donacije i to HKD-u "Lisinski" Našice 8.000 kuna, Tamburaškom društvu "Dora Pejačević" 5.000 kuna, Nogometnom klubu "Radnik" Šipovac 6.000 kuna za održavanje i košnju igrališta te cijelog tog dijela grada, zatim Udruzi slijepih 1.250 kuna i Šahovskom klubu "Slavonac" 1.000 kuna.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit