Nacionalni ispiti u srednjim školama

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU svim srednjim školama u Hrvatskoj danas su provedeni nacionalni ispiti. Za učenike trećih razreda gimnazije bila je to probna državna matura koja će od sljedeće školske godine biti obvezna. Za učenike trećih razreda četverogodišnjih strukovnih škola ovo je bio nacionalni ispit. Nacionalni ispiti uvedeni su posljednjim izmjenama Zakona o školstvu i oni se mogu provoditi u svim programima srednje škole, kako bi se provjerila postignuća učenika i kvaliteta nastavnog programa. U našičkoj srednjoj školi nacionalnim ispitom obuhvaćeno je 124 učenika trećih razreda gimnazijskih programa i 118 učenika trećih razreda četverogodišnjih strukovnih škola. Danas je ispitivano znanje hrvatskog jezika, a drugi dio nacionalnih ispita i probne državne mature nastavit će se do 28. svibnja do 3. lipnja.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit