Održana sjednica Općinskog poglavarstva Feričanci

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Feričancima je jučer održana sjednica Općinskog poglavarstva. Članovi su prihvatili prijedlog Odluke o realizaciji Općinskog proračuna za prvih šest mjeseci ove godine, uz zaključak da se Proračun realizira kako je i planirano. Također su prihvatili i rebalans Općinskog proračuna, zatim prijedlog Strateškog programa gospodarskog razvoja Općine za razdoblje do 2012. godine te sve to uputili Općinskom vijeću na razmatranje.

Shodno situaciji u cijeloj zemlji, dana je suglasnost na prijedlog cjenika komunalnih usluga "Našičkog vodovoda", koji će, isto kao i u Našicama, donijeti poskupljenje. Feričanačko poglavarstvo prihvatilo je i prijedlog Natječaja za dodjelu stipendija studentima, a stanje sigurnosti za mjesec srpanj ocijenilo dobrim.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit