Održan 7. Vatrogasni kup grada Našica

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageU povodu jučerašnjeg Dana pobjede nad JNA u Gradu Našicama, jučer je u organizaciji DVD-a Našice, održan 7. Vatrogasni kup grada Našica na kojem je sudjelovalo 38 ekipa, odnosno oko 400 vatrogasaca iz svih krajeva naše županije. Dobrodošlicu mladim ekipama djevojaka i dječaka i njihovim voditeljima poželjelio je zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice Zvonko Ljubljanović. U ime grada Našica nazočne je pozdravio gradonačelnik Krešimir Žagar, koji je na kraju natjecanja mladim vatrogascima uručio pehare, medalje i majice.

DVD-u Našice, gradonačelnik je čestitao na organizaciji i na uspješnih 120 godina postojanja i rada, a mladim vatrogascima na spretnosti i hrabrosti. Kup Grada Našica u kategoriji djevojčica osvojio je DVD Zoljan, drugo mjesto pripalo je DVD-u Đurđenovac, a treće DVD-u Podgorač. U kategoriji dječaka, Kup Grada Našica osvojila je prva ekipa DVD-a Veliškovci, drugi su bili mladi vatrogasci iz Našičkog Novog Sela, a treći – domaćini – DVD Našice. Po kategorijama, svim su sudionicima za postignute rezultate podijeljene medalje, a nagrađeni su i sudionici zanimljivih dječjih igara, organiziranih tijekom vatrogasnog natjecanja.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit