Odličan odaziv akciji čišćenja oko Lapovca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kako bi se aktivno uključili u obilježavanje Dana planete Zemlje koji je bio u četvrtak, Savjet mladih Grada Našica odlučio je okupiti udruge te danas organizirao akciju čišćenja okoliša uz jezero Lapovac. – Osim čišćenja, cilj je povećati svijest o potrebi odgovornog ponašanja prema okolišu te očuvanju prirodnih resursa našičkog kraja, ali i poticati volontiranje i suradnju udruga koje djeluju društveno odgovorno – istaknula je predsjednica Savjeta Ines Ressler. Zahvalila je “Našičkom parku” d.o.o. na opremi te GD CK Našice, “Nexe teamu”, Udruzi “Otvoreno srce”, ŠUD-u “Šaran”, Udruzi “KLAN” i Biciklističkom klubu na odazivu.

Akciju je podržao i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Krešimir Kašuba.
– Ovo je hvalevrijedna akcija, povodom Dana planeta Zemlje, na inicijativu Gradskog savjeta mladih i predsjednice Ines Ressler. Gradski savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Našica i zahvaljujem na svakoj inicijativi – rekao je Krešimir Kašuba. Akciju su podržali i dogradonačelnik Krešimir Žagar te direktor “Našičkog parka” Hrvoje Žiha.

-Ovaj prirodni resurs trebamo čuvati za ove i buduće generacije. Mnogi sugrađani ovdje šeću, a udruge prostor oko Lapovca koriste za treninge. Savjet mladih uvijek promovira volontiranje i osigurao je volonterske knjižice kako bi svi zainteresirani i dalje volontirali i imali poticaj činiti nešto društveno odgovorno za svoju zajednicu – rekla je Ines Ressler i zahvalila na potpori Krešimiru Kašubi te pohvalila dosadašnju suradnju Gradskog savjeta mladih i Gradskog vijeća Grada Našica.

 

tekst: N.Pavlus, foto: I.Ressler, N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit