Odigran turnir za polaznike škole tenisa TK “Fešk” u Feričancima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na terenima Teniskog kluba „Fešk“ Feričanci održan je turnir za polaznike škole tenisa. Turnir je održan u tri kategorije. U kategoriji t linija četvrto mjesto dijele Petra Benović, Šime Domjanović i Nika Jurčević. Treće mjesto je osvojila Nola Petkov, drugo Nika Murković, a najuspješniji je bio Jakov Kapraljević. U kategoriji osnovna linija četvrto mjesto dijele Vito Ivanović i Matej Hanaček. Treće mjesto osvojio je Ivan Kapraljević, drugo Doris Jutriša, a prvo Matea Zvekan. U najstarijoj kategoriji do 15 godina, četvrto mjesto dijele Ignacija Pavlović, Lana Perković, Ilona Čačinović i Mia Marković. Treće mjesto je osvojila Ema Todorović, drugo Maja Čačinović, a prvo Petra Stošić. Medalje i majice natjecateljima uručio je predsjednik kluba Igor Androš.

Redakcijski tekst

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit