Odigran 7. memorijalni odbojkaški turnir “Katica Pavlić-Kajka”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji SKUU Franjo Strapač i Matice Slovačke Markovac Našički, a  uz pokroviteljstvo Savjeta mladih Grada Našica i Savjeta za nacionalne manjine RH, jučer je u Markovcu odigran 7. memorijalni turnir u odbojci na pijesku “Katica Pavlić – Kajka”. Na ovogodišnjem se turniru okupilo 8 ekipa, a turnir je u nazočnosti obitelji Pavlić otvorenim proglasio predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Kašuba. Svečanosti otvorenja nazočni su bili i Branka Baksa predsjednica Matice slovačke Markovac i predstavnica Savjeta za nacionalne manjine RH, Vanja Prošić županijski vijećnik i član Sportske zajednice Grada Našica i Osječko – baranjske županije, Goran Konjetić predsjednik Savjeta mladih Grada Našica, Ivan Hanižjar predsjednik SKUU Franjo Strapač i Karlo Kanis ispred Vijeća Mjesnog odbora Markovac Našički, koji su se i sami prije početka natjecanja, okušali u odbojci na pijesku. Prvo mjesto osvojila je ekipa “Feminem” koja je u finalu svladala “Pustinjske lisice”. Treća je bila ekipa “Fitnes klub NAC”, koja je redoviti sudionik svih sedam turnira, a četvrta je bila domaća ekipa “Franjina banda”. Pehare i medalje najuspješnijim ekipama uručili su Anja i Iva Runje, kći i unuka pokojne Katice Pavlić.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit