Od ponedjeljka učenici ponovno u školi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kao što smo javljali, od ponedjeljka će biti organizirana nastava za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola. Kako doznajemo od ravnateljice OŠ kralja Tomislava Našice Vlatke Zahirović, nastava će se u ovoj školi odvijati u jednoj smjeni i bit će prilagođena novim uvjetima i svim preporukama Nacionalnog stožera, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Od 11. svibnja školu je pohađalo samo troje učenika, a od ponedjeljka, ističe ravnateljica Vlatka Zahirović, školu samo troje neće pohađati, a svi ostali učenici hoće. Nastava će u matičnoj i u područnim školama biti organizirana u jednoj smjeni, osim u Markovcu gdje će nastava biti u dvije smjene, ali skraćeno. Za učenike putnike bit će organiziran prijevoz.

 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit