Od 1. siječnja novi zakoni koji obuhvaćaju Turističke zajednice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Turistička zajednica Grada Našica priopćila je da je održan panel sastanak u organizaciji Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice. Sastanku su bili nazočni direktori Turističkih zajednica svih pet slavonskih županija, pročelnica odjela za turizam Osječko-baransjke županije i dožupan Virovitičko – podravske županije. Najavljeno je da od 1. siječnja kreće primjena seta novih zakona vezanih za rad Turističkih zajednica, a sljedeća godina bit će vrijeme prilagodbe. Otvaraju se nove mogućnosti za udruživanje našičkog kraja kao turističke destinacije. Konkretno, primjenom novog zakona mogu se formalno udružiti općine koje nemaju svoju turističku zajednicu – Feričanci, Donja Motičina, Đurđenovac i Podgorač s Turističkom zajednicom Grada Našica u jednu grupaciju, a kroz povlačenje sredstava na zajedničkim projektima iz posebnih fondova pri Ministarstvu turizma, što do sada nije bilo moguće.

izvor: TZ Našice

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit