Našički trkači izvrsni u Zagrebu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi Udruge rekreativnog trčanja Nexe team Našice sudjelovali su na Zagrebačkom maratonu, utrci u kojoj je sudjelovalo više od šest tisuća natjecatelja iz 72 zemlje. Osim polumaratona i maratona kao glavnih utrka, po prvi put je održana i utrka Garmin na deset kilometara te utrka štafeta na kojoj je trčalo četiri trkača, svaki po četiri dionice. U najtežoj atletskoj disciplini – maraton, po prvi puta je 42 kilometra i 195 metara službeno istrčala Ana Tomaić-Bernat, a njoj se pridružila iskusna Jasna Plemeniti kojoj je ovo treći službeni maraton. U polumaratonu su sudjelovali Zdenko Grahovac koji je postigao osobni rekord i Mario Pavičić koji je uspješno istrčao utrku. Na Garmin utrci od 10 km startala je Branka Grahovac koja je uspješno završila utrku s odličnim osobnim rezultatom.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit