Obnova bračnih zavjeta na Svjetski dan braka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Svake godine, drugu nedjelju u veljači, obilježava se Svjetski dan braka. Tim povodom u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog, sinoć je, pod večernjom misom, 19 bračnih parova koji ove godine slave okrugle obljetnice – od 5 do 50 godina, i 2 bračna para koji imaju preko 50 godina braka, obnovilo bračne zavjete. Blagoslov im je udijelio gvardijan i župnik fra Zoran Bibić koji je posebno istaknuo dva para s 50 godina braka, ali i dva bračna para koji su u braku više od 50 godina – jedan 51 godinu, a drugi 64 godine. Nakon sv. mise u Pastoralnom centru “Emaus”, članovi Župne zajednice obitelji organizirali su druženje na kojemu je župnik bračnim parovima podijelio uspomene na ovaj dan te im još jednom čestitao na njihovim obljetnicama.  Dodao je kako je ovo svjedočanstvo, između ostaloga, i mladima koji su bili na večernjoj misi. – Nekada smo puni crnih statistika i loših vijesti, ali vidimo da ima i lijepih događaja kao što je ovaj večeras. – rekao je fra Zoran.

Tekst i foto: Tomislava Justić

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit