Obilježen Međunarodni dan rijeke Drave

Facebook
Twitter
Pinterest

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana rijeke Drave, Javna ustanova Agencija za zaštitu prirode OBŽ je ove godine odlučila pozvati partnere i suradnike da predstave svoje projekte vezane uz zaštitu i očuvanje područja uz rijeku Dravu u proteklih godinu dana.

Tom prigodom, u Velikoj vijećnici Skupštine OBŽ održan je panel „Projekti i izazovi zaštite i održivog razvoja uz rijeku Dravu“. Na panelu predstavljeni projekti provedeni su na području Osječko-baranjske županije i šire, a nastavljaju se provoditi projekti iz područja zaštite prirode, revitalizacije zaštićenih područja, turizma i gospodarstva uz podršku Osječko-baranjske županije.

Sudionike panela i goste pozdravio je zamjenik župana Josip Miletić ističući kako Osječko-baranjska županija brine o svim vodama na svom području, posebice o rijeci Dravi. Voda je ključan resurs i stoga je važno očuvati je.

Predstavljeno je devet projekta čiji su nositelji Javna ustanova Agencija za zaštitu prirode Osječko-baranjske županije, Javna ustanova Kopački rit, županijski Upravni odjel za turizam, kulturu i sport, Zeleni Osijek, Grad Belišće, Hrvatske vode i Hrvatske šume.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit