Obilježen Dan škole “Ivan Brnjik Slovak” Jelisavac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu programa proslave Dana Grada Našica, danas je organizirano obilježavanje Dana škole u Osnovnoj školi “Ivan Brnjik Slovak” u Jelisavcu. Organiziran je program “Kino u razredu”. Ravnateljica škole Ljerka Ćorković pozdravila je nagrađene učenike i mentore te svima čestitala Dan škole. Istaknula je kako je posebno ponosna na njihove uspjehe tijekom ove, zbog pandemije, vrlo zahtjevne školske godine. Učenicima osmih razreda, poželjela je uspjeh u daljnjem školovanju. Nagrađeni učenici su Doroteja Kaselj, Mihael Mohila, Petra Tabak, Barbara Dragozet, Petra Mucafir, Luka Štefiček, Hana Rilko, Tara Rilko, Klara Paska, Vanesa Šustek, Manuela Krupa i učenici prvog razreda te njihove mentorice: Irena Dujmović, Branka Kandžera, Marija Hmura, Đurđica Ivanović, Katarina Hlobik, Mara Krivošić, Svjetlana Pavišć, Katarina Najmenik i Katarina Hlobik, a posebna zahvala upućena je učiteljici Tamari Sekulić za izradu biste Ivana Brnjika Slovaka koja je postavljena ispred škole. Svi učenici škole i njihovi nastavnici, tijekom školske godine, sudjelovali su u brojnim aktivnostima, radionicama i projektima te humanitarnim akcijama.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit