Obavijest o izdavanju propusnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Stožer civilne zaštite Općine Donja Motičina uputio je obavijest mještanima s prebivalištem na području Općine Donja Motičina kojima se izdaje propusnica temeljem točke 2e (iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i ostalih potrepština) Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite RH o zabrani napuštanja mjesta prebivališta od 23. ožujka 2020. godine.   Stožer civilne zaštite Općine Donja Motičina izdaje propusnice na način da se zahtjevi upute na mail adresu: opcina@donja-moticina.hr, u zahtjevu obavezno navesti: Ime i prezime, adresu, razlog i datum putovanja te krajnju adresu putovanja.
Nakon ocjene zahtjeva skenirana i ovjerena propusnica dostavit će se mailom na adresu pošiljatelja. Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 8 do 12 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 12 sati bit će izdani sljedeći dan. Oni mještani koji ne mogu svoju propusnicu zatražiti putem maila, istu mogu zatražiti svakim radnim danom od 8 do 12 sati na broj telefona: 031/606-116. Propusnice koje budu zatražene putem telefona moći će se podignuti tek nakon povratnog poziva djelatnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Donja Motičina uz objašnjenje na koji će se način podignuti propusnica budući da Jedinstveni upravni odjel od početka epidemije ne radi sa strankama. Svi oni koji trebaju propusnicu radi obavljanja posla trebaju se obratiti svojim poslodavcima.

izvor: Stožer CZ Općine Donja Motičina

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit