OŠ D. Pejačević – Eko-škola

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Osnovnoj školi Dore Pejačević proslavljen je Dan škole i uključivanje u veliku obitelj međunarodnih Eko-škola. Tim je povodom održana svečana akademija na kojoj su bogatim programom nastupili učenici škole te njihovi gosti – Puhački orkestar Gradske glazbe Našice pod ravnanjem Ivana Krajačića i našičke mažoretkinje "Dora" te Komorni sastav Osnovne glazbene škole Kontesa Dora. Ravnateljica Slavica Zrilić najuspješnijim je učenicima uručila simbolične nagrade, a svima je poželjela mnogo uspjeha u radu.

U ime osnivača škole – Osječko-baranjske županije i župana Krešimira Bubala, nazočne je pozdravio potpredsjednik županijske Skupštine Zdravko Vukić, a u ime Grada Našica gradonačelnik Krešimir Žagar. Nakon prigodnog progama koji su tradicionalno pratile i predstavnice prijateljske Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Slavonskog Broda, podignuta je eko-zastava. U ovom, za školu najsvečanijem danu, bio je to najsvečaniji trenutak, a ravnateljica Slavica Zrilić zahvalila je svima koji su pridonijeli osvajanju ovog certifikata. Josip Gregac – stručni suradnik za odgojno obrazovne programe u Udruzi "Lijepa naša" i nacionalni koordinator međunarodnih eko-škola u Republici Hrvatskoj rekao je kako našička škola iznimno dobro obavlja sve eko-zadatke te joj poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit