Novouređeno dječje igralište na Šipovcu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav Grada Našica Magdalena Vidaković Gelenčir posjetili su danas gradsko naselje Šipovac, gdje su prije nekoliko dana završeni radovi na uređenju dječjeg igrališta. Potrebna novčana sredstva osigurao je Grad Našice u suradnji s NK Šipovac i udrugom Uvijek tu, koja je i pokrenula inicijativu za uređenjem dotrajalog dječjeg igrališta te sudjelovala u  organizaciji 5. memorijala „Krešo Ivić – jedan od nas“ koji je imao humanitarni karakter jer su prikupljena novčana sredstva bila namijenjena upravo za uređenje dječjeg igrališta. Kako su napomenuli dopredsjednik Udruge “Uvijek tu” Dražen Horvatek i predsjednik NK Šipovac Darije Knežić, ovo je tek prva faza projekta koji će u drugoj fazi obuhvatiti i izradu vježbališta i fitnes centra na otvorenom, a s obzirom na povećani broj djece i mladih, projekt je u potpunosti opravdao cilj. Ukupna vrijednost projekta u konačnici će iznositi osamdesetak tisuća kuna, napomenuo je gradonačelnik i dodao kako je u tijeku i projektiranje, a kasnije i izgradnja svlačionica za potrebe NK Šipovac, čime se i dalje nastavlja kontinuirano ulaganje u ovo jedinstveno prigradsko naselje.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit