Nove investicije Hrvatskih voda

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
U nazočnosti predsjednika raspuštenog Hrvatskog sabora, Vladimira Šeksa danas je otvorena dograđena i obnovljena poslovna zgrada Hrvatskih voda – Vodnogospodarskog odjela za vodno područje sliva Drave i Dunava u Osijeku. U novi poslovni prostor Hrvatskih voda uloženo je 17 i pol milijuna kuna. Osim toga Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, Hrvatske vode i pojedine tvrtke, među kojima i “Našički vodovod” i Komunalno poduzeće “Rad” Đurđenovac, potpisale su Sporazum o sufinanciranju programa izgradnje sustava odvodnje i razvitka vodoopskrbe na Osječko-baranjske županije.

Riječ je o programu čijom će se realizacijom stvoriti preduvjeti za priključenje 40.000 novih korisnika na sustav javne vodoopskrbe, kao i 50.000 novih korisnika na sustave javne odvodnje Županije. Realizacija Sporazuma vrijednog 319 i pol milijuna kuna planira se u razdoblju od ove do 2011. godine. Od tih sredstava za sufinaniranje programa izgradnje sustava vodoopskrbe i sustava odvodnje otpadnih voda na području grada Našica namijenjeno je 26 milijuna i 800 tisuća kuna, a za općinu Đurđenovac 8 milijuna kuna. Potpisivanju Sporazuma, uz predsjednika Sabora bili su nazočni i ministar Berislav Rončević te gradonačelnik Našica Krešimir Žagar i načelnik Općine Đurđenovac Ivica Drenski.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit