Nova pobjeda RK Nexe

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageRukometaši našičkog Nexe-a sinoć su u Umagu zabilježili još jednu pobjedu. Našičani su u prvenstvenom susretu 9. kola Premijer Dukat lige RH svladali domaću ekipu Umaga sa 27:24. Najefikasniji igrači u ekipi Nexe-a bili su Saša Barišić i Franjo Lelić s po 8 postignutih pogodaka. Eter je zabio 4.
U prvenstvenom susretu 10. kola Druge rukometne lige – Sjever, ekipa AG Dinasa na svom je terenu u Đurđenovcu poražena od vodeće ekipe lige Ivančice iz Ivanca s 23:25.
U Našicama je odigran prvenstveni susret 1. županijske rukometne lige za igrače godišta 94. i mlađe. Ekipa RK Nexe svladala je Feniks iz Osijeka s 36-26. Najefikasniji igrači u našoj ekipi bili su Daniel Šijaković s 12, Luka Hajmiler sa 7 te Matej Tomić s 5 pogodaka.

U Cerni je odigran prvenstveni susret 11. kola Treće hrvatske rukometne lige istok. Ekipa NEXE II svladala je ekipu Frankopana iz Rokovaca Andrijaševaca s 47:25. Najefikasnij igrači u našičkoj ekipi bili su Marko Bureš s 13, Dominik Suk sa 6, Matej Ivanković s 5 te Tomislav Rotim, Petar Matković, Bruno Kovačević i Matko Zrilić s po 4 postignuta pogotka.

Prvenstvenu utakmicu A-2 košarkaške lige – Skupine Istok, u petak su odigrale ekipe košarkaških klubova Osijeka i Našica. Rezultat utakmice bio je 90: 82, dok je na poluvremenu bilo 45:40. Za našičku ekipu najviše su koševa dali Leko 21, Atanacković 19, Dodig 14, Vitković i Farkaš po 7, Gošak 6, Kopilaš 5 i Bagarić 3.

Nogometaši Naška u subotu su na svom terenu, u prvenstvenom susretu 17. kola Treće lige istok, svladali Olimpiju iz Osijeka s 3:1. Pogotke su postigli Krešimir Galić, Antun Labak i Vedran Pinter.

Utakmicu 15. kola Četvrte nogometne lige – Istok, jučer su u Ivanovcu odigrali domaća Slavonija i FEŠK iz Feričanaca.
Domaći nogometaši pobijedili su s 3:0.

U 9. kolu Druge kuglačke lige za žene – skupina Istok, kuglačice Đurđenovca gostovale su u Koprivnici gdje su sa 6:2 svladale domaću Podravku. Najefikasnije igračice u đurđenovačkoj ekipi bile su Nataša Grgić Ivanković i Matea Skupnjak s po 549 oborenih čunjeva. Kuglačice Đurđenovca na završetku prvog dijela prvenstva dijele prvo mjesto s ekipom Osijek 97.

U Đurđenovcu je odigran prvenstveni kuglački susret Treće lige istok između Đurđenovca i Slavonije iz Osijeka. Susret je okončan rezultatom 6:2za domaće. Kuglači Našica u u Vinkovcima su s uvjerljivih 8:0 svladali domaću ekipu Dilj / Obrtnika.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit