Akcija našičkog SDP-a

Facebook
Twitter
Pinterest
ImagePovodom Međunarodnog dana borbe protiv AIDS-a, Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a Našice danas organizira akciju «STOP AIDS-u» na trgu ispred „Robne kuće“ od 10.30 do 11 sati i 30 minuta. Svake godine zabilježi se 4 milijuna novooboljelih, a od posljedica AIDS-a umre 3 milijuna ljudi. Hrvatska ima predispoziciju za masovnije širenje HIV infekcije. U Hrvatskoj je registrirano 663 HIV pozitivnih osoba, a do danas je od HIV-a umrla 141 osoba.

Do 2007. godine zabilježeno je 270 oboljelih od AIDS-a, a 126 osoba je umrlo. U cilju prevencije bolesti i osvještavanja, članovi Foruma mladih SDP-a građanima će podijeliti prezervative i edukativne letke kao znak potpore i solidarnosti s oboljelima. Postoje stvari u životu kod kojih nema kompromisa ili izgovora. Toj kategoriji sigurno pripadaju aktivnosti koje uključuju osobnu odgovornost za svoj i tuđi život. Ne korištenjem kondoma sigurno ugrožavamo i svoje i tuđe zdravlje. Pravilno i dosljedno korištenje kondoma je najefikasniji način smanjivanja rizika vezanih uz prenošenje HIV/AIDS-a i većine drugih spolno prenosivih bolesti – ističu u priopćenju za javnost mladi SDP-a.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit