Nikola Kapraljević predstavio tvrtku Infinum d.o.o. Zagreb našičkim srednjoškolcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu projekta “Biti bolji” koji provode Udruga “Biti bolji” i časopis “Poduzetnik” u Srednjoj školi Isidora Kršnjavog u Našicama danas je gostovao nekadašnji učenik ove škole Nikola Kapraljević – suvlasnik i operativni direktor tvrtke Infinum d.o.o. Zagreb. Tvrtka Infinum jedna je od najuspješnijih hrvatskih tvrtki i među najuspješnijim je europskim tvrtkama u IT sektoru, a specijalizirana je za razvoj mobilnih i web aplikacija. Nikola Kapraljević je našičkim srednjoškolcima predstavio tvrtku Infinum i njezine vlasnike koji surađuju s velikim svjetski poznatim tvrtkama – klijentima iz područja financija, telekomunikacija, zdravstva, turizma i ostalih industrija, a trenutno zapošljava oko 280 radnika. Učenicima je na duhovit i zanimljiv način prenio svoja iskustva od osnutka firme 2005. godine do danas te odgovarao na njihova brojna pitanja. – Uspjeh ne dolazi “preko noći” i za uspješno poslovanje potrebno je barem 10 godina rada – poručio je Nikola Kapraljević učenicima i savjetovao im da se fokusiraju na ono što vole i žele raditi te se potrude dati najbolje što mogu; da se prema drugima  ponašaju onako kako žele da se drugi ponašaju prema njima pa će i uspjeh doći sam po sebi.

 

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit