Natječaj otvoren do 31. kolovoza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je, u prostorijama Policijske uprave osječko – baranjske, provedeno je još jedno u nizu testiranja kandidata/kandidatkinja prijavljenih na natječaj u Program za srednjoškolsko obrazovanje odraslih za zanimanje policajac/policajka za godinu 2019/.2020. Testiranju su pristupili kandidatkinje i kandidati s područja Osječko – baranjske, Vukovarsko – srijemske, Požeško – slavonske i Brodsko – posavske županije. Selekcijsko-razredbeni postupak sastoji se od psihologijskog testiranja, testova opće informiranosti, poznavanja stranog jezika te od provjera tjelesnih odnosno motoričkih sposobnosti. Cjelokupan selekcijski postupak provodi stručni tim na čelu s načelnikom Policijske akademije Dubravkom Novak, zamjenikom glavnog ravnatelja policije Željkom Pršom i voditeljicom Srednje policijske škole „Josip Jović“ Renatom Odeljan. Podsjećamo da je natječaj otvoren do 31. kolovoza te pozivamo sve zainteresirane, posebno ovogodišnje maturante, da se prijave na natječaj. Upravo se u posljednjem krugu zaprimanja prijava očekuju prijave maturanata zbog čega će posebno testiranje biti organizirano za kandidate/tkinje koji se prijave na natječaj u samoj završnici ovogodišnjeg roka. Na natječaj se mogu prijaviti sve osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

da ste državljanin/državljanka Republike Hrvatske,
da imate završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju,
nemate navršenih 28 godina na dan 16. rujna 2019. godine,
imate posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost,
imate propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti,
ste osobno dostojni za obavljanje policijske službe,
niste članovi političke stranke.

Planiran je upis 750 polaznika/polaznica u Program, a obuka počinje u drugoj polovici rujna 2019. godine. Ovom prigodom pozivamo mlade da se prijave na natječaj i odvaže se na odabir karijere u službi zaštite i sigurnosti građana.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit