Našički srednjoškolci obilježili Dan HOO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Aktiv tjelesne i zdravstvene kulture danas je organizirao obilježavanje Dana hrvatskog olimpijskog odbora. Sve aktivnosti održane se na otvorenom uz pridržavanje epidemioloških mjera. Okupljanje učenika i djelatnika bilo je jutros na školskom igralištu Srednje škole Isidora Kršnjavoga, a nakon kraće šetnje u kojoj su učenici, uz pratnju volontera Crvenog križa, prehodali oko 2,5 km, uputili su se na novoizgrađene sportske terene u Velikom parku. Nakon pozdravnih riječi ravnatelja škole Željka Filjaka i gradonačelnika Krešimira Kašuba, na sportskim su terenima organizirane sportske akivnosti. Uz idealne vremenske uvjete i u prekrasnom ambijentu Velikog našičkog parka, učenici i njihovi profesori mogli su uživati u košarci, tenisu, malom nogometu, odbojci na pijesku, badmintonu, boćanju te starim sportovima.

 

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit