Na natječaj OBŽ pristigle 132 fotografije, glasujete do 20. rujna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osječko-baranjska županija na svom je facebooku objavila album 132 fotografije koje su pristigle na foto natječaj Osječko-baranjske županije, a za koje možete glasovati do 20. rujna 2021. godine u 12 sati.

Članovi stručnog povjerenstva izabrat će 13 najboljih fotografija za kalendar #OBZ za 2022. godinu, 12 za svaki mjesec u godini te za jednu naslovnu stranicu koja će biti nagrađena glavnom nagradom, vikendom za dvoje u Baranji i poklon paketom Osječko-baranjske županije.

Autori ostalih 12 fotografija koje će se naći u kalendaru dobit će publikaciju „Najljepši parkovi Hrvatske“ i poklon paket Osječko-baranjske županije. Nagrađen će biti i autor fotografije koja dobije najviše glasova/lajkova na Facebooku, i to večerom za dvoje te poklon paketom Osječko-baranjske županije.

Zahvaljuju svim autorima koji su poslali fotografije na natječaj, a pozivaju vas da u albumu objavljenom na Facebook stranici OBŽ glasujete za najbolje fotografije po vašem izboru.

https://www.facebook.com/osjeckobaranjskazupanija/

 

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit