Našički biciklisti postigli dobre rezultate

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tijekom vikenda održano je drugo kolo Slavonske brdsko-biciklističke lige Giant, u Osijeku – XCO Kopika u organizaciji BK Osijek. Na startu je bilo 94 natjecatelja iz Hrvatske i regije. Goran Tomaić završio je 6., a Duško Marić 7. u kategoriji Master C, a u kategoriji Hobby zbog tehničkih problema, Mislav Ciboci morao je ranije završiti utrku.
U kategoriji Junior, Benjamin Lamot završava na 4. mjestu. Također na 4. mjestu, u najjačoj – Elite kategoriji, utrku završava Matija Zubaj. U Kategoriji Master A, Antun Umiljanović zauzeo je 5. mjesto sa zaostatkom od 1 sekunde. U istoj kategoriji, na 9. mjestu, završava Antun Mendroš. Sljedeća utrka XCO Šaran je 23.05. u Virovitici.

izvor: BK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit