Našice će biti domaćin Olimpijskog festivala vrtića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Osijeku održan sastanak izvršnog odbora Športske zajednice Osječko-baranjske županije na kojem je, osim ostalih aktualnih sportskih tema, određeno da Našice budu domaćin Olimpijskog festivala dječjih vrtića u svibnju. Za koordinatora je, u ime Sportske zajednice Grada Našica, imenovan Vanja Prošić. Sastanku su bili nazočni i predsjednik Sportske zajednice Grada Nikola Antolović te Karlo Kanis iz Nogometnog središta Našice. Razgovaralo se i o programima potpora sportu Hrvatskog olimpijskog odbora, županija i gradova te Državnog ureda za šport te o izvješćima o dosadašnjem radu koja je podnio Dubravko Ižaković – tajnik Športske zajednice Osječko-baranjske županije.

tekst: D.Justić, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit