Naša bolnica započinje s dva važna programa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U uredu ravnatelja Opće županijske bolnice Našice dr. Hrvoja Šimića danas su predstavljena dva važna programa. Naime, psihologinja Darija Salopek–Žiha i psihijatar dr. Božidar Popović predstavili su svoj rad u pružanju psihološke pomoći trudnicama kroz pripremu za porod i razdoblje nakon poroda te radionice s roditeljima djece i mladih s poremećajima hranjenja.
Kako je istaknula psihologinja Darija Salopek-Žiha, potpora trudnicama je zamišljena kao radioničko-predavački model koji im nudi informacije potrebne za porod, a kako bi se oznažile i pripremile. U praksi će to funkcionirati tako da će ginekološki dizpanzer sve trudnice upozati s ovom novom edukativnom mogućnošću. Psihološka priprema na Odjelu ginekologije bit će dostupna svakog četvrtak u 13 sati, a prethodno se treba javiti na telefonski broj 488 800. Što se tiče radionica s roditeljima djece i mladih s poremećajima hranjenja, dr. Božidar Popović najavio je kako će ponedjeljkom poslijepodne biti vrijeme za razgovor o ovoj temi. Zainteresirani imaju mogućnost priključiti se i grupi potpore i to od 25. studenog ponedjeljkom u 17:30. Trebaju se prijaviti na broj 488 670.  Ravnatelj Hrvoje Šimić istaknuo je kako Uprava bolnice prepoznaje incijative svojih zaposlenika i daje im potporu za ovako kvalitetne programe na korist pacijenata. Vjeruje stoga u dobre rezultate i dobar odaziv svih zainteresiranih te smatra da će ovi programi dodatno doprinijeti kvaliteti naše bolnice.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit