Najave sportskih događanja

Juniori MNK Našice danas će s početkom u 10 sati u Novoj Gradišci odigrati prvenstvenu utakmicu u okviru Druge hrvatske malonogometne lige istok protiv domaće ekipe NG-Unitas.

Nogometaši jelisavačkog Vihora danas gostuju u Đakovu. U prvenstvenom susretu 17. kola Treće hrvatske nogometne lige istok, Vihor će igrati protiv domaće Đakovo Croatie-utakmica počinje u 15 sati.

Ovog se vikenda nastavlja natjecanje u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonije i Baranje. Nogometaši Naška u 14. kolu gostuju u Kneževim vinogradima kod ekipe Borca. Utakmica će biti odigrana danas u 15 sati.

Nogometaši FEŠK-a prvenstvenu će utakmicu 17. kola Prve županijske nogometne lige odigrati u Valpovu u 15 sati protiv domaće Valpovke.

Rukometaši NEXE-a sutra će s početkom u 20,15 sati na svom terenu odigrati prvenstvenu utakmicu 17. kola SEHA Gazprom lige protiv trenutno vodeće momčadi Vardara iz Skopja.

Druga ekipa NEXE-a sutra će u 19 sati u Starom PetrovomSelu odigrati prvenstvenu utakmicu 13. kola Druge hrvatske rukometne lige istok protiv ekipe Nove Gradiške.

U sklopu Prve hrvatske rukometne lige – Dječaci B sutra će u Petrijevcima u 11 sati odigrati prvenstvenu utakmicu domaća istoimena momčad i mladi rukometaši NEXE-a.

Odbojkašice Našica sutra će u Osijeku u dvorani Gradski vrt odigrati dvije prvenstvene utakmice. Druga ekipa ŽOK-a Našice s početkom u 11 sati igrat će protiv Linge u sklopu 5. kola Treće odbojkaške lige istok za poredak od prvog do šestog mjesta. Prva ekipa ŽOK-a Našice s početkom u 13 sati odigrat će prvenstvenu utakmicu 13. kola Druge hrvatske odbojkaške lige istok protiv osječke Agrotehnike.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

05.02.2020.

12.02.2020.

19.02.2020.

26.02.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit