Najave sportskih događanja

Juniori MNK Našice danas će s početkom u 10 sati u Novoj Gradišci odigrati prvenstvenu utakmicu u okviru Druge hrvatske malonogometne lige istok protiv domaće ekipe NG-Unitas.

Nogometaši jelisavačkog Vihora danas gostuju u Đakovu. U prvenstvenom susretu 17. kola Treće hrvatske nogometne lige istok, Vihor će igrati protiv domaće Đakovo Croatie-utakmica počinje u 15 sati.

Ovog se vikenda nastavlja natjecanje u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonije i Baranje. Nogometaši Naška u 14. kolu gostuju u Kneževim vinogradima kod ekipe Borca. Utakmica će biti odigrana danas u 15 sati.

Nogometaši FEŠK-a prvenstvenu će utakmicu 17. kola Prve županijske nogometne lige odigrati u Valpovu u 15 sati protiv domaće Valpovke.

Rukometaši NEXE-a sutra će s početkom u 20,15 sati na svom terenu odigrati prvenstvenu utakmicu 17. kola SEHA Gazprom lige protiv trenutno vodeće momčadi Vardara iz Skopja.

Druga ekipa NEXE-a sutra će u 19 sati u Starom PetrovomSelu odigrati prvenstvenu utakmicu 13. kola Druge hrvatske rukometne lige istok protiv ekipe Nove Gradiške.

U sklopu Prve hrvatske rukometne lige – Dječaci B sutra će u Petrijevcima u 11 sati odigrati prvenstvenu utakmicu domaća istoimena momčad i mladi rukometaši NEXE-a.

Odbojkašice Našica sutra će u Osijeku u dvorani Gradski vrt odigrati dvije prvenstvene utakmice. Druga ekipa ŽOK-a Našice s početkom u 11 sati igrat će protiv Linge u sklopu 5. kola Treće odbojkaške lige istok za poredak od prvog do šestog mjesta. Prva ekipa ŽOK-a Našice s početkom u 13 sati odigrat će prvenstvenu utakmicu 13. kola Druge hrvatske odbojkaške lige istok protiv osječke Agrotehnike.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest