Načelnik zaključio Ugovor o radovima na rekonstrukciji, dogradnji i nadogradnji DVD-a Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općina Podgorač prošle je godine za Program ruralnog razvoja podnijela zahtjev za potporu za projekt „Rekonstrukcija, dogradnja i nadogradnja prostora DVD-a Podgorač. Zahtjev je pozitivno ocijenjen, a iznos potpore je 5 milijuna 296 tisuća 688 kuna. Općina je zatim provela otvoreni postupak javne nabave, a s najpovoljnijim ponuđačem, načelnik Goran Đanić zaključio je Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji, dogradnji i nadogradnji DVD-a Podgorač. Predviđenim projektom planira se urediti prostor Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podgorač tako što će se rekonstruirati i dograditi garaža, spremište, uredi, toranj, učionica i sanitarni čvorovi. Na taj način vatrogasci će imati bolje uvjete rada i bolje će se zadovoljiti uvjeti sigurnosti stanovništva. Osim vatrogasaca, uređeni objekt za sastanke, zabave i druge aktivnosti u naselju, moći će koristiti i KUD-ovi, gospodarski subjekti i udruge. Načelnik Đanić istaknuo je zadovoljstvo što je Općina Podgorač ostvarila jedan od najvećih projekata za povlačenje financijskih sredstava iz Europske unije.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit